OEM

Hvis du vil utforske potensialet til våre produkter, er du på rett sted. Finn riktig applikasjon for dine behov, og finn ut hvordan AutUP kan hjelpe deg.

Kontroll

Koble pålitelige, Opto 22 I/O til sensorer og aktuatorer, og kjør kontrollprogrammet ditt lokalt på nettet.

Tilkobling

Koble til Allen-Bradley®, Siemens®, Modbus® / TCP, Opto 22 PAC, databaser, online tjenester og mer.

Datahåndtering

Koble sammen enheter, databaser, online tjenester og mer med enkle logikkstrømmer. Flytt, lagre, analyser data.

Visualisering

Se enkelt ditt HMI, overvåk og kontroller data fra PC'er og mobile enheter fra hvor som helst.

Hvis du er en OEM (original utstyrsprodusent), trenger du et slags system for å kontrollere maskinen din. Vi tilbyr løsninger som integrerer en Edge Programmable Industrial Controller, groov EPIC, i maskinen din. Dette er ikke bare en kontroller, det er også en aktiveringsenhet for Industrial Internet of Things-applikasjoner og -funksjoner. Med en løsning fra oss vil du som maskinprodusent motta et kontrollsystem som er svært integrerbart med andre PLS-er ved å bruke OPC-UA. Groov EPIC har en berøringsskjerm og programvare som gjør det mulig å kontrollere fra håndholdte enheter.

Med groov EPIC som kontrollsystem for maskinen din, kan du ta dataene fra maskinene dit du trenger ved å bruke forhåndsinstallert programvareløsning. Dette kan gjøres med et sikkert MQTT-meldingsprotokoll uten at det går ut over kundens brannmur. Du kan skaffe data fra maskinene dine på alle installasjonssteder og sende dem til hovedkvarteret. Disse dataene kan brukes til alle slags verdiskapende aktiviteter, for eksempel innen sky, AI og Machine learning-tjenester for å få en dypere innsikt i produktet ditt og hvordan sluttkunden bruker det.

Innhenting av riktig data fra maskinene dine på tvers av installasjoner vil gi deg som OEM en betydelig fordel. Du kan få verdifull innsikt i det faktiske behovet for service på utstyret ditt, som kan tillate deg å endre fra en tidsbasert vedlikeholdsplan til en forutsigbar og forebyggende vedlikeholdsplan. Du vil også kunne forbedre forståelsen din for hvordan maskinene dine brukes av sluttkundene betydelig, noe som kan hjelpe deg med å forbedre utformingen av din neste maskin.

Som OEM kan du også dra nytte av den forhåndsinstallerte, IT-vennlige OpenVPN Client for fjernservice, diagnostikk og konfigurasjon.