Løsninger

AutUP tilbyr fire løsninger: 1) trådløs sensorovervåkning, 2) industriell automasjon, 3) retrofit, og 4) OEM. Alle løsninger kan tilpasses dine behov. Om nødvendig kan vi også levere en kombinasjon av flere løsninger. Les mer om hver og en, og finn ut hvilken løsning passer til dine behov.

Trådløs sensor monitorering

Denne løsningen er helt trådløs med batteridrevne sensorer, med en batterilevetid på opp til 14 år! Våre sensorer er koblet til Internett og lagret i en sikker, kryptert skyløsning som lett kan nås via en PC, nettbrett eller mobiltelefon fra hele verden.

Industriell automasjon

Ønsker du å redusere kostnadene, forbedre kvaliteten og effektiviteten, øke sikkerheten og gjøre produksjonsprosesser bedre? Les hvordan AutUP kan hjelpe deg med å utnytte nye teknologier innen industriell automasjon.

Retrofit

Et automasjon-, kontroll-og overvåkningssystem genererer store mengder data daglig. Verdien og potensialet av disse dataene er for stor til å la det sløses bort på en fabrikk eller anlegg. AutUP kan hjelpe deg med å oppgradere ditt eksisterende system til en fullt funksjonell IIoT-løsning. Ved å oppgradere til en fullt funksjonell IIoT-løsning vil vi hjelpe deg med å flytte data fra fabrikken til der det trengs for analyse og verdigenerering. En oppgradering fra AutUP vil også tillate deg å kontrollere dine applikasjoner fra håndholdte enheter som smarttelefoner og nettbrett.

OEM

Hvis du skal tenke nytt, oppgradere eller bare bygge en ny maskin, trenger du et kontrollsystem. Hos AutUP tilbyr vi en industriell kontroller som er bygget fra grunnen av for å være en IIoT-tilrettelegger. Ved å integrere kontrolleren i maskinen din, vil du få mye mer enn bare en kontroller - du vil få kontroll over ditt utstyrs verdifulle data. Disse dataene kan enkelt overføres til labben for analyse uten at det går på bekostning av kundens brannmur. Dra nytte av de enorme mulighetene IIoT applikasjoner kan tilby din bedrift ved å integrere en kontroller fra AutUP.